lauantai 29. lokakuuta 2016

One Day Trip


Takki Zara / Neule & Housut & Laukku Cubus / Kengät H&M


Ihana työreissu Osloon tällä viikolla.Energiaa rutkasti tuomisina.Piti miettiä mukava matkustus asu.Löysin alesta vahapintaiset mustat farkut ja niistä lähti ajatus koko asuun.Hyvin simppeliä ja casualia ja ehdottoman kliini lookki, vai mitä?Mitä tykkäät takista?Rakastuin siihen heti.Mallissa kaikki syksyn jutut täydellisessä combossa, ruudut,villakangas ja oversize.Mukavaa lauantain iltaa!


             Satu

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Step into Marni










https://m.zalando.fi/step-into-marni/?qf=1&o=117



Wau!!!Tämä upea Step into Marni kokoelma Zalandolla 27. Lokakuuta.Kokoelmaan kuuluu Dr.martens,Reebok,Timberland sekä Vans ja tietysti Marni.Tämä yhteistyö on ollut hedelmällinen kun lopputulos on näin upea.Kengissä on uutta twistiä.Lempparit on martensin loaferit ja vanssin matalat tennarit.Mallisto on ekslusiivinen joten toimi nopeasti.Ihan mahtava juttu tällainen kenkä yhteistyö.Lisää kuvia kengistä bongaat instagramista!


            Satu


Kuvat: Zalando.com

maanantai 17. lokakuuta 2016

Lemppari byysat



https://cubus.com/fi/7185696_F571#


Olen housuihmisiä.Mustia housuja varsinkin on kaappi pullollaan.Nyt olen löytänyt täydellisen mallin!Nämä housut on Cubuksen mallistoa ja nämä on kyllä ihan parhaat.Malli on korkeavyötäröinen,kapealla ja nilkkamittaisella lahkeella.Tästä mulla löytyy nämä kummatkin värit.Jos haluat täydelliset byysat käyhän Cubuksella sillä saat nämä nyt puoleenhintaan, 14,95.Minä suosittelen!
Mitäs pidätte uudesta tukasta?Lähti puolet pituudesta pois.Aika kummallista kuinka tukan lyhentyminen aiheuttaa kriisiä.Nyt tähän on onneksi alkanut tottuun ja nyt tuntuu että osaa pukeutua tukkaan sopivalla tavalla.
Kauheeta miten on aamut ja illat muuttunut ihan pimeiksi.Meidän kaamos alkaa täällä pohjoisessa ja aamuisin tarvii jo useamman kupin kahvia herätäkseen.Mukavaa viikkoa ihmiset!


             Satu

lauantai 15. lokakuuta 2016

KENZO & H&M












Marraskuun alussa pääsemme shoppailemaan näitä ihanuuksia!!KENZO & H&M:n yhteistyönä suunniteltu mallisto on varmasti menestys.Mallisto on värikästä,paljon kuoseja,silkkimekkoja,rohkea..WOW!Keräsin näihin kuviin omat suosikkini.College ja t-paita tiikeri printillä on varmasti isoja hittejä.Mallisto on kyllä oikea väripommi tänne meidän kaamokseen.


              Satu

torstai 13. lokakuuta 2016

Must haves

Tässä muutama minun mielestä MUST HAVE-juttu syksylle 2016!

-Ruudullinen
 takki
(Zara)

-Crossbody
 bag
(Zara
-Harmaat
 farkut
(H&m)
-Saappaat
(Zara)
-Printti
 T-paita
 Wonder-
 woman!!!
 (Zara)
-Metallin
 hohtoa
(H&m)
-Pom 
 Pom
 pipo
(Bik bok)
-Röyhelö
 neule
(Bik bok)















  Satu

tiistai 4. lokakuuta 2016

Winter wanties

http://www.monki.com/fi/Wild_things_lookbook_pt2/Puff_coat/23399785-19101147.1#c-47958


Ihan törkeen hieno takki Monkilta!!!PUFF tosiaanki,että on muhkea!Talvitakki mietinnöissä meni juuri ykköspallille.Malli pidempi.Hyvä sillä en ole sukkisihmisiä.Topalla hintaa 70€.Mutta mikä väri??Musta on varma ja taas tuo vaaleanpunainen on niin herkku??Pakkasaamuja ollut jo muutama joten toppa alkaa oleen ihan ajankohtainen.Minkä värin sinä ottaisit?



           Satu

maanantai 3. lokakuuta 2016

New in!


Tennarit Vans


Tämmöset kotiutui.Vansin korkeampi vartiset tennarit.Nämä toimii nilkkamittaisten farkkujen ja housujen kanssa ja mekkojen kanssa varsinkin.En oo paljon tennareissa ollutkaan kun välillä niihin tuli totaali kyllästyminen..Täytyy sanoa että onhan nämä eri mukavat työkengät.Jep nämä ihanuudet löytyy nyt multa.

             Satu

Sunnuntain asu







Mekko H&M



Sunnuntaina juhlittiin ihanaa tytärtäni synttäreiden merkeissä.Olipa syy taas pukeutua mekkoon!Tämä ihanuus iski heti silmään.Sopiva mitta,ihanat värit ja röyhelöt.Tykkään.Toimii myös niin että farkut pukee alle.Kyllä mekko tekee juhlan,eikö?
Mitäs pidät lookistani?
Mekko on h&m:ltä ja hinta oli sopiva 19,95.
Mukavaa viikkoa ,  Satu