perjantai 23. syyskuuta 2016

Inspiroivia tanskalaisia


Haluatko tietää ketä minä seuraan esim. Instagramissa?Tässä muutama upea tanskalainen nainen joiden tyylit ja stailit inspiroi minua..


Emili Sindlev on stailisti ja työskentelee Cover magazinella.Hän mixaa tyylejä rohkeasti ja on todella taitava värien ja kuosien kanssa.Hänet nimettiin myös muotiviikkojen "The best street style".Hänen asunsa inspiroi minua ja varsinkin käyttämään värejä ja kuoseja rohkeammin.Check her out!

http://www.emilisindlev.com/
https://www.instagram.com/emilisindlev/






Kyllä Tanskassa osataan!
Jeanette Friis Madsen toimii tanskan Costumen fashion editorina.Seuraan hänen mageeta instagram profiiliaan päivittäin.Hän on street style guru.Todella rohkea pukeutuja ja yhdistelee huoletta bändipaitaa ja ruutuhametta ja saa kaikki näyttämään vaivattomalta ja hyvältä.Mielenkiintoisia yhdistelmiä luvassa!Tsekkaappa hänen ig tili.

https://www.instagram.com/_jeanettemadsen_/





Tässä muutama upea poiminta Johanna Ankelhedin instatililtä.Hänen profiilissaan lukee, fashion writer,stylist,pr. at Janekoenig.Hänen kuvansa ovat aina ihan mielettömän kauniita.Kuvissa paljon kenkiä ja laukkuja.Tyylikäs lyyli.Hänelläkin riittää rohkeutta pukeutua yli rajojen.Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tämänkin tanskalaisen profiiliin.

https://www.instagram.com/johannaankelhed/



                          Satu

Ei kommentteja: